Festivalul Studentesc de Antreprenoriat, Editia a III-a, Noiembrie 2016

 

Scopul acțiunii este de a promova cultura și gândirea antreprenorială în rândul studenților prin inițierea și dezvoltarea abilităților de management al afacerii.file-page1

Festivalul Studentesc de Antreprenoriat Eco-responsabil este dedicat tuturor studenților de la nivel licenta si masterat din România. Studentii pot participa individual sau formand echipe de până la 3 persoane pentru a concura.

Prin acest festival dorim să identificăm soluții legate
de problema lipsei antreprenoriatului și a educației antreprenoriale, facilitarea accesului la obtinerea de informații între diferitele grupuri de actori din acest domeniu, și creșterea numărului de IMM-uri deținute de către studenți.

Principala intervenție în favoarea grupului țintă de data aceasta este îmbogățirea abilităților antreprenoriale ale studenților prin interacțiunea eficienta intre universitate și mediul de afaceri , pentru o mai bună adaptare la piața forței de muncă.

Festivalul va avea diverse activități, printre care enumeram: concurs de antreprenoriat – secțiunea Plan de afaceri- , plan privind problemele eficiente de gestionare a deșeurilor în zonele rurale – atelier de planuri de afaceri durabile, întâlniri interactive între antreprenori și studenți, precum și prezentări ale antreprenorilor de succes.

Detalii suplimentare pentru Festivalul Studentesc de Antreprenoriat Eco-responsabil pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/CIOS.ORG sau www.cios.ro

Pentru a vă înregistra, accesați următorul link: https://goo.gl/VTTo1u.

Regulament de participare!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *